Често задавани въпроси

1Трябва ли да се регистрирам, за да направя онлайн поръчка в arena-offroad.com?
С цел по-добро обслужване и за улеснение на поръчката, Вие трябва да се регистрирате. Регистрацията е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.
2В какви срокове извършвате доставка?
Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 14:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден! Поръчка направена в работен ден след 14:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа. Поръчка, направена след 14:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа). Поръчаните продукти, които са налични, се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни, като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). www.arena-offroad.com си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни! Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.
3Посочените цени включват ли ДДС?
Посочените цени са с включено ДДС. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
4Как ще направя плащането?
Възможните начини на плащане на покупките от сайта са чрез банков превод или с наложен платеж.
5Доставяте ли поръчките си през уикендите и по празници?
Не, за съжаление това е невъзможно. Доставките са съобразени с работното време на куриерската фирма.
6Мога ли да променя допълнително адреса за доставка?
Да, в случай че поръчката не е изпратена. Свържете се с нас по телефон или e-mail. Ако пратката вече е изпратена, може да се свържете директно с куриерската фирма, за да промените адреса. Куриерът ще съобщи новото време за доставка, както и ако има допълнително оскъпяване.
7Нямам платежен документ (фактура, касова бележка), но искам да направя връщане или замяна.
За съжаление, съгласно българското законодателство, стоки и продукти не могат да бъдат връщани или заменяни без представяне на валиден платежен документ (фактура, касова бележка или др.)
8Как да откажа поръчката си?
Поръчката може да бъде отказана само ако не е предадена на куриера. Обадете се възможно най-бързо на телефона за обслужване на клиенти.
9Поръчката пристигна непълна. Как да получа липсващия продукт?
Моля, свържете се с нас незабавно.
10Какво е необходимо за да направя рекламация?
Моля, свържете се с нас незабавно.
11За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазинът няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.
12По какъв начин става възстановяването на сумата за върнат продукт?
При връщане на продукт, възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.
Не намирате отговор на въпроса си?

Изпратете запитване!